Welkom bij Aretail BV
Ga naar verlanglijst Verlanglijst

Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel leeg

Privacy Policy

Deze pagina is voor het laatst aangepast 18 november 2021


Wij zijn ons ervan bewust dat u vertrouwen in ons stelt. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina leest u welke gegevens we verzamelen als u de website en/of diensten van A retail BV gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren.


A retail BV respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.


A retail BV handelt in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming.


Wie is A retail BV?


A retail BV, gevestigd aan de Hoitebourren 31 te 8566 JD Nijemirdum ingeschreven in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 01030245, en doet aan handelsbemiddeling in landbouwproducten.


Welke persoonsgegevens verzamelt en verwerkt A retail BV?


Op de website van A retail BV kunt u bekijken welke diensten wij aanbieden; in de webshop een bestelling plaatsen; een account aanmaken of ons contactformulier invullen.
Wanneer u ons een ingevuld contactformulier stuurt dan vragen we u om de volgende (persoons)gegevens te verstrekken:

Naam Telefoonnummer
E-mailadres Onderwerp
Uw vraag of bericht  

 

Voor het bestellen van onze producten in de webshop vragen we u om een account aan te maken en verwerken hiervoor de volgende gegevens:

E-mailadres Wachtwoord
Voornaam Achternaam



Wanneer u e-mails of andere berichten naar ons verzendt, bewaren we die berichten. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van A retail BV of die van een derde partij in de EER.


Website


Op deze website hanteren wij een aantal handige en nuttige technieken die het gebruiksgemak en het functioneren van de website vergemakkelijken. Hiervoor plaatsen wij cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die op een computer, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Het gebruik van cookies is veilig. Er worden geen gegevens verzameld welke tot een specifieke computer, tablet, mobiele telefoon of een individu leiden.


Van de informatie die met deze cookies wordt verzameld, worden statistieken gemaakt. Deze statistieken geven ons inzicht in hoe vaak onze webpagina's bezocht worden om hiermee de structuur, navigatie en inhoud van de website zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. De statistieken en overige rapportages zijn niet te herleiden tot personen.


Hieronder vertellen we welke cookies op onze website worden gebruikt en voor welke doeleinden ze ingezet worden. Het is voor ons belangrijk om zowel uw privacy als de gebruiksvriendelijkheid van onze website zoveel als mogelijk te waarborgen.


De informatie die wordt verzameld bestaat uit het type apparaat (computer, mobiel, tablet) dat uw gebruikt, uw IP-adres (nummer van uw apparaat dat het mogelijk maakt uw apparaat te herkennen), het type browser, het besturingssysteem dat u gebruikt, en de pagina's die u op website bezoekt en de items die u bekijkt. Daarnaast houden wij bij de hostname die bij het IP-adres hoort, inlogsessie gegevens en gekozen waardes bij.


Bezoek aan de website

Bij uw eerste bezoek aan onze website wordt een “browser-vingerafdruk” van uw cookie-voorkeuren opgeslagen. Deze vingerafdruk onthoudt uw toestemming voor het gebruik van de verschillende cookies die wijzelf of derde partijen op de website geplaatst hebben.

Er zijn 3 soorten cookies

• Functionele cookies – deze gebruiken we om de basisfuncties van de website goed te laten werken. Deze cookies worden standaard geplaatst als u de website bezoekt, verzamelen nooit persoonsgegevens en hebben geen toestemming nodig;
• Analytische cookies – deze cookies verzamelen anoniem gegevens zodat we onze website in de toekomst kunnen aanpassen en verbeteren. Deze gegevens worden niet gedeeld met andere partijen. Afhankelijk van de gebruikte (privacy)instelling hebben we hiervoor uw toestemming nodig;
• Marketing cookies – houden het surfgedrag binnen één of meerdere websites bij en maken het mogelijk om bijvoorbeeld persoonlijke aanbiedingen voor u te kunnen maken. Voor het gebruik van dit soort cookies is altijd uw toestemming nodig.

Wij gebruiken de volgende cookies op onze website:

 

Soort Cookie Verloopt na Doeleinde
Functioneel __cf_bm 30 minuten Deze cookie wordt gebruikt om onderscheid te maken tussen mensen en bots. Dit is gunstig voor de website om juiste rapporten over het gebruik van de website te maken.
Functioneel session_id 30 minuten Het Session-ID is een kortstondig identiteitsnummer dat bezoekers helpt aan een optimaal functionerende website.

Sociale netwerk-plug-ins op de website

We gebruiken sociale netwerk-plug-ins en voegen daarmee een stukje functionaliteit toe zodat op eenvoudige wijze verbinding gemaakt kan worden met bekende sociale netwerken Twitter, Facebook, YouTube en Instagram. A retail BV heeft geen invloed op de specifieke technologieën en cookies die door deze sociale netwerken gebruikt worden om het gebruik van deze pagina te volgen en te analyseren. In de privacy en cookieverklaring van deze organisaties krijgt u specifieke informatie over de verwerking van de persoonsgegevens die zij op deze wijze verkrijgen.

Browserinstellingen

Als u niet wilt dat websites op uw computer, tablet of mobiele telefoon cookies plaatsen, dan kunt u de browserinstellingen aanpassen zodat u gewaarschuwd wordt voordat er cookies worden geplaatst. Ook zijn de instellingen dusdanig aanpassen dat uw browser alle cookies of alleen de cookies van derde partijen weigert. Cookies die al geplaatst zijn kunnen verwijderd worden. Let erop dat de instellingen voor elke browser en computer, tablet en mobiele telefoon apart aangepast moeten worden.

Voor welke doeleinden en op basis van welke rechtsgronden wordt de verzamelde informatie gebruikt?

Uw informatie zal voor de volgende doeleinden, en op basis van de volgende rechtsgronden, worden gebruikt en worden niet langer bewaard dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Als de wet bewaartermijnen bevat, zijn deze vanzelfsprekend leidend. In een aantal gevallen is echter geen vastgestelde termijn van toepassing en geldt alleen de algemene regel uit de AVG. A retail BV zal steeds van geval tot geval een beleid vaststellen met betrekking tot het bewaren van gegevens.

Categorie persoonsgegevens Bewaartermijn Grondslag
NAW gegevens Maximaal 7 jaar Overeenkomst
Telefoon en e-mailadres Maximaal 7 jaar Overeenkomst
Bank en financiële gegevens Maximaal 7 jaar Overeenkomst
Overige persoonsgegevens Maximaal 2 jaar Toestemming

 

Het gebruik van uw gegevens is noodzakelijk voor:
• de uitvoering van een overeenkomst waarbij u partij bent;
• het informeren over wijzigingen van onze diensten en producten;
• het verstrekken van uw gegevens op basis van wet- en/of regelgeving;
• het verstrekken van uw gegevens aan derden voor het uitvoeren van de overeenkomst;
• het versturen van onze nieuwsbrief.


In enkele incidentele gevallen kan de informatie intern gedeeld worden, wanneer dit voor het uitvoeren van de dienstverlening noodzakelijk is. De werknemers van A retail BV zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.


Waar worden uw persoonsgegevens opgeslagen?


Uw gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers of op die van een derde partij. A retail BV maakt gebruik van servers binnen de EER


Op welke wijze wordt uw persoonlijke informatie beschermd?


A retail BV neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons op via [email protected]


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door A retail BV en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u in een computerbestand hebben naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar [email protected]

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens door u is gedaan, kunnen wij u vragen om u te identificeren. We reageren zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek.

A retail BV wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Kan deze privacyverklaring worden gewijzigd?


Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. Deze wijzigingen worden bekend gemaakt op deze website en daarbij wordt de laatstgenoemde wijzigingsdatum vermeld. Wij adviseren u daarom regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.


Vragen en feedback


A retail BV controleert regelmatig of ze aan deze privacyverklaring voldoet. Als u vragen heeft over deze privacyverklaring, kunt u contact met ons opnemen via [email protected]

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »