Snelle levering uit eigen voorraad
Alle PVC producten recyclebaar
Gratis verzending vanaf 45 euro
0
0
Snelle levering uit eigen voorraad
Alle PVC producten recyclebaar
Gratis verzending vanaf 45 euro

PVC reparatiemof

Dyka PVC reparatiemof
Productomschrijving
E‚n van de PVC buizen in je riolering is tijdens het aanleggen gebroken. Omdat de buis vlak met de muur ligt kan je in dit geval geen PVC steekmof gebruiken. Je kan de buis wel ter plekke repareren met een PVC reparatiemof. De PVC reparatie mof past met de spie in de nieuwe lengte PVC buis. Zo verleng je de beschadigde PVC buis heel eenvoudig. De...

E‚n van de PVC buizen in je riolering is tijdens het aanleggen gebroken. Omdat de buis vlak met de muur ligt kan je in dit geval geen PVC steekmof gebruiken. Je kan de buis wel ter plekke repareren met een PVC reparatiemof. De PVC reparatie mof past met de spie in de nieuwe lengte PVC buis. Zo verleng je de beschadigde PVC buis heel eenvoudig. De voordelen van de PVC reparatiemof:

  • Recyclebaar PVC
  • Kleur grijs
  • Geschikt voor je riolering binnen
  • 1 zijde met mof aansluiting
  • 1 zijde met spie aansluiting

Binnenhuis worden PVC buizen en hulpstukken gebruikt voor het afvoeren van afvalwater. Dit afvalwater heeft vaak hogere temperaturen door bijvoorbeeld het water dat afkomstig is van de vaatwasser. Kies PVC buizen en hulpstukken die bestand zijn tegen deze hogere temperaturen. Ook worden in de binnenriolering veel lijmverbindingen gemaakt. Ook deze PVC reparatiemof verlijm je met de PVC buizen. Heb je al de juiste PVC lijm? Bestel PVC lijm en de PVC reparatiemof online!

Productspecificaties

Artikelnummer
500186

Laatst bekeken

Dyka PVC reparatiemof
DykaPVC reparatiemof

Met een reparatiemof kun je een PV...

Met een reparatiemof ku...

€2,05 Incl. btw
Toevoegen
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »